AD_BIOLOGY_KEY-VISUAL_WOMEN_2021.png
AD_BIOLOGY_LOGO_2021.png

A-DERMA BIOLOGY DERMATOLOGISK OG ØKOLOGISK CERTIFICERET ANSIGTSPLEJE TIL SART HUD

A-DERMA BIOLOGY
En enkel, let overskuelig serie til dig, der ønsker dermatologisk, økologisk og skræddersyet ansigtspleje

AD_BIOLOGY_SOIN-DERMATOLOGIQUE-ANTI-ROUGEURS_FRONT_40ML_3282770146691.png
ad_biology_soin-dermatologique-nutritif_front_40ml_3282770146714.png
ad_biology_soin-dermatologique-apaisant_front_40ml_3282770146677.png
ad_biology_eau-micellaire-dermatologique_front_200ml_3282770146585.png
ad_biology_creme-riche-dermatologique_front_40ml_3282770146615.png
AD_BIOLOGY_CREME-LEGERE-DERMATOLOGIQUE_FRONT_40ML_3282770146646.png

BIOLOGY er en dermatologisk og økologisk certificeret ansigtsplejeserie til dig, som ønsker ansigtspleje tilpasset netop din hud. 


Det er med udgangspunkt i dit specifikke behov, at A-DERMA har udviklet serien BIOLOGY. Du kan i BIOLOGY-serien finde lige netop den kombination af ansigtspleje, som er rigtig for din ansigtshud. Har din hud eksempelvis tendens til rødme, så kan du kombinere en af vores basiscremer med et par dråber af care-plejen mod rødme og hermed genfinde gløden og roen i ansigtshuden. Ligeledes, har du meget tør hud, så kan du med fordel kombinere en af vores basiscremer med et par dråber af den målrettede nutri care-pleje og hermed genvinde dit velbefindende i huden i ansigtet.


Alt i alt er BIOLOGY en enkel og let overskuelig serie med svar på dit specifikke behov. Serien består af rens, basispleje samt målrettet, problemløsende pleje. Læs med her, vi forklarer dig alt.

FIND DET RETTE PRODUKT TIL DIT BEHOV

RENSEPRODUKT

Micellar Water
Til alle hudtyper
ad_biology_eau-micellaire-dermatologique_front_200ml_3282770146585.png

PLEJEPRODUKTER

Rich Cream
Fugtpleje til tør hud
ad_biology_creme-riche-dermatologique_front_40ml_3282770146615.png
Light Cream
Fugtpleje til normal/kombineret hud
AD_BIOLOGY_CREME-LEGERE-DERMATOLOGIQUE_FRONT_40ML_3282770146646.png
Anti-redness Care
Målrettet pleje til rødme
AD_BIOLOGY_SOIN-DERMATOLOGIQUE-ANTI-ROUGEURS_FRONT_40ML_3282770146691.png
Calm Care
Målrettet pleje til reaktiv hud
ad_biology_soin-dermatologique-apaisant_front_40ml_3282770146677.png
Nutri Care
Målrettet pleje til
meget tør hud
ad_biology_soin-dermatologique-nutritif_front_40ml_3282770146714.png

Rensen er i form af en Micellar Water, ”vand med miceller”. Det er en af de blideste og mest effektive måder, hvorpå du kan rense din sarte hud i ansigtet. ”Miceller” er små rengøringsagenter, som takket være deres forkærlighed til urenheder, fx talg, makeup eller støv, suger disse til sig. Da de små rengøringsagenter trækker urenhederne til sig så let som et magnet, så renses huden ubesværet, og du undgår derved at irritere huden ved at gnide for hårdt. Desuden behøves Micellar Water ikke at skylles af, hvilket er en fordel, da vand godt kan udtørre huden, særligt i Danmark, hvor vandet er ret kalkholdigt, hvilket er desto hårdere for huden. Når huden er renset, har du gjort den klar til den efterfølgende pleje.


I BIOLOGY-serien finder du en basispleje i Light- eller Rich-konsistens, alt afhængig af dit behov. Om foråret og om sommeren kan det være rart med en lettere tekstur, og omvendt, for at beskytte huden mod den kolde og tørre vinterluft, kan det vare rart med en mere nærende basiscreme om efteråret og vinteren. Konsistensen afhænger også af din hudtype. Føler du fx at din hud er tør og irriteret, så vil du få glæde af den mere nærende konsistens, hvorimod den lettere konsistens vil være den rette løsning til dig, der føler at huden strammer lidt. Så vil den lette konsistens tilføre lige den mængde fugt, der skal til for at bevare glød og velbefindende i huden.


Har du særlige behov, som fx hud med tendens til rødme, meget tør hud, eller intolerant hud, så kan du tilføre 2-3 dråber af den målrettede care-pleje – den gule Nutri er til dig med meget tør hud, den røde A-R er til dig med hud, som har tendens til rødme, og den lyserøde Calm er til dig med reaktiv, overfølsom, intolerant hud. 


For at opretholde balancen i huden i ansigtet, og tilføre den fugt, er BIOLOGY-serien formuleret med den innovative aktive ingrediens økologisk Rhealba® Havre Plantesaft. Balancen i huden opretholdes takket være, at den unikke aktive ingrediens tilfører huden essentielle mineraler, nemlig calcium og magnesium. Desuden sørger Rhealba® Havre plantesaften for at booste produktionen af hyaluronsyre, hvilket holder din hud gennemfugtet, så den kan bevare sin glød.


Hvis du ligesom os værdsætter hudpleje, som er skånsom overfor både huden og vores klode, så er vi glade for at dele med dig, at BIOLOGY-serien er formuleret med 99% naturlige ingredienser, og produkternes emballage er både genanvendte og genanvendelige.


A-DERMA BIOLOGY er din nye allierede, hvis du ønsker skræddersyet, effektiv, dermatologisk og økologisk ansigtspleje med høj tolerance.