KOMBINERET MED FARMACEUTISKE PRINCIPPER 

BOTANISK EKSPERTISE

FORSKNING & BOTANISK EKSPERTISE

308798-txl2439jg8.jpg

Pierre Fabre har gennem mere end 40 års forskning kombineret farmaceutiske principper med botanisk ekspertise og udvælger planterne på baggrund af deres aktive indholdsstoffer.

 

BOTANICAL EXPERTISE PIERRE FABRE ER BASERET PÅ 4 KERNEPRIORITETER

INNOVATION

INNOVATION

I Pierre Fabre Laboratories laver man avanceret og nytænkende forskning inden for planter og plantebaserede aktive ingredienser.

Denne research står aldrig stille og målsætningen er at finde nye aktive ingredienser, der kan skabe rammerne for nye produkter, eller forbedring af eksisterende.

BEVARING

BEVARING

A-Derma har specielt fokus på at bevare plantearven og biodiversiteten.

Derfor dyrkes Rhealba® Havren altid efter økologiske standarder.

GARANTI

GARANTI

27 kontroltests udføres for hvert eneste produktions batch. Dette gøres for at sikre effektiviteten, kvaliteten og den maksimale tolerance til sart hud.

RESPEKT

RESPEKT

I A-Dermas dermatologiske laboratorier har vi fokus på lokal produktion for at respektere naturen og det miljø, vi alle er en del af, samt for at bidrage til en vedvarende udvikling af de områder, vi dyrker.

1

PLANTEFORSKNING

Pierre Fabre forsker konstant i planterne og har identificeret en helende og beskyttende virkning i de spæde havrekimplanter.

2

UDVÆLGELSE

Rhealba® Havren er udvalgt efter de strengeste kriterier, blandt 26.000 havresorter, for sine unikke egenskaber.

3

ØKOLOGISK DYRKNING

Rhealba® Havren dyrkes i det sydvestlige Frankrig efter økologiske standarder. Høstes allerede på kimplantestadiet - inden den sætter frø - hvor havren indeholder den højeste koncentration af sikre og effektive aktive molekyler. Dette betyder en meget kort produktionscyklus på 3 måneder.

4

PRODUKTION AF PLANTEEKSTRAKTER

En patenteret fremstillingsmetode med standardiserede ekstraktmetoder sikrer produkter uden sporbare proteiner.

5

FREMSTILLING

De færdige produkter ser dagens lys.

Rhealba® Havren er et resultat af denne botaniske ekspertise og fremgangsmåde - Produkternes tilblivelse sker igennem 5 faser.