HUDPLEJEPRODUKTER TIL DIN HUDTYPE

FIND HUDPLEJE FRA A-DERMA TIL DIN HUDTYPE OG DIT BEHOV

Vi har nok alle sammen prøvet at bruge en forkert creme. Det kan være en for fed creme, der er ubehagelig at bruge og tilstopper porerne. En creme, der ikke virker som den skal. Eller måske en creme, der er for skrap til din hud, så den er efterladt rød og irriteret. Vælger du de forkerte produkter vil du typisk ikke have glæde af at bruge produktet, man vil ikke opleve en ønsket effekt eller i værste tilfælde, kan det forværre din huds tilstand.
Det er derfor vigtigt, at man vælger den hudpleje, der passer til sit behov. Hos A-DERMA er vi eksperter i sart hud og har derfor udviklet skånsomme og effektive produkter til forskellige typer af sart hud.

Kender du din hudtype og ønsker at finde det rette A-DERMA produkt til dit behov, så kan vi hjælpe dig nedenfor. Har du brug for hudplejeprodukter til ansigtet? Se alle vores ansigtsplejeserier. Eller vil du måske finde ud af, hvilket produkt, du bør bruge til rød, irriteret hud omkring dit barns mund eller til de rifter, du har fået efter havearbejde, så se vores afsnit omkring reparationspleje.

Kender du ikke din hudtype? Det kan være en jungle, at finde den rette hudpleje til sit behov. For først og fremmest kan det være svært at finde ud, hvilken hudtype og hudtilstand man har. Og det kan også ændre sig i takt med f.eks. årstiderne, hvordan man har det psykisk eller hvis huden udsættes for et traume. Er du i tvivl om din hudtype eller hudtilstand, så har vi her delt vores ekspertviden omkring hud og forskellige hudtyper, så du kan blive klogere på hudtyper, hudtilstande og finde hjælp til dine behov. 

GettyImages-580506121_ISO_Rot_Recadre_600dpi_edited.jpg

A-DERMA KROPSPLEJE

TIL TØR HUD MED TENDENS TIL ATOPI

istock-640210766.jpg

A-DERMA ANSIGTSSPLEJE

TIL NORMAL OG SART HUD

Family.jpg

A-DERMA BASISSPLEJE

TIL NORMAL HUD

iStock-922776472.jpg

A-DERMA REPARATIONSPLEJE

TIL IRRITERET OG SVÆKKET HUD

iStock-910859542.jpg

A-DERMA SOLBESKYTTELSE

TIL ALLE SLAGS HUD