EFFEKTIVITET

KLINISK TESTET

EN STRINGENT FARMACEUTISK TILGANG,

SIKRER EFFEKTIVE OG VELTOLERANTE PRODUKTER

picto-45000-doctors-sans-logo.png

A-Derma er foretrukket samarbejdspartner hos mere end 45.000 læger på verdensplan*. Vores omdømme, som et effektivt og sikkert hudplejemærke, skyldes i høj grad vores inspiration fra den stringens, som kendetegner den farmaceutiske verden.

* Antallet af dermatologer, børne- og familielæger i verden, som A-DERMA dermatologiske laboratorier har besøgt. 

A-DERMA PRODUKTER ER KENDETEGNET AF EN KRÆVENDE, TÅLMODIG OG KLAR KLINISK TILGANG

Den tid det gennemsnitligt tager for at udvikle nye A-Derma produkter er 3 år, idet alle vores vaske- og plejeprodukter gennemgår flere forskellige stadier for at teste sikkerheden, og ikke mindst effektiviteten, af produktet.

De kliniske tests udføres enten eksternt eller på Pierre Fabre Laboratoriernes eget kliniske forskningscenter -  Samlet foretages der op til 1.000 test årligt.

Pierre Fabre laboratorierne lader sig altid inspirere af de rekvisitter og den klinisk praksis, der kendetegner medicinalindustrien, da dette er med til at sikre sikkerheden og effektiviteten i vores dermokosmetiske produkter.

6 FASER SOM ALLE NYE A-DERMA PRODUKTER SKAL IGENNEM

1

TOKSIKOLOGISK EVALUERING

Alle ingredienser i formuleringen gennemgås og godkendes individuelt, før produktet går videre til de kliniske tests.

2

IN VITRO TESTS

I denne fase testes formuleringerne på mikroorganismer, celler, molekyler eller lignende - dette skal gøres, før produktet kan testes på mennesker.

3

TOLERANCETEST PÅ SUND HUD

Produktet testes på huden i ansigtet, på kroppen, i hovedbunden mm. på personer med sund hud. Hvert år deltager 3.000 frivillige personer, ud af 8.000 tilmeldte, i forskellige kliniske tests.

4

5+6

TOLERANCETEST PÅ SART HUD

Når produktet har bestået en test på sund hud, kan tolerancestudiet fortsætte til personer med meget sart hud, eksempelvis personer med tendens til atopi eller spædbørn.

EFFEKTIVITETS-& BRUGSTEST

De sidste to faser omfatter valideringen af de foregående tests. Når den kliniske ekspert efterfølgende giver grønt lys, er produktet klar til apotekets hylder.