AD_BIOLOGY_KEY-VISUAL_WOMEN_2021.png
AD_BIOLOGY_LOGO_2021.png

DERMATOLOGISK, ØKOLOGISK CERTIFICERET OG 100% NATURLIG ANSIGTSRENS

ad_biology_eau-micellaire-dermatologique_front_200ml_3282770146585.png

A-DERMA BIOLOGY
Micellar Water

PRODUKTINDHOLD:

200 ml

PRODUKTBESKRIVELSE:

Ønsker du at bevare gløden i ansigtet? I A-DERMA BIOLOGY Micellar Water vil du finde en effektiv og nænsom rens, som fjerner make-up og andre urenheder. Den er formuleret med 100% naturlige ingredienser, i respekt for din sarte hud og vores klode. Ved anvendelse af A-DERMA BIOLOGY Micellar Water bliver din hud klar, ren og fri for urenheder samtidig med, at din huds mikroflora respekteres uden at tørre ud. Din hud i ansigtet efterlades frisk og gennemfugtet.

ANVENDELSE:
  • Påføres på genanvendelig vatrondel, som føres over huden i ansigtet og på halsen

  • Skal ikke skylles af

  • Rens huden morgen og aften

  • Du kan med fordel anvende A-DERMA BIOLOGY Light eller Rich Cream som efterfølgende pleje. 

For at bevare gløden i huden er det vigtigt, at du starter dagen med at rense huden nænsomt. På den måde hindrer du væksten af dårlige bakterier og fjerner de urenheder, som akkumulerer sig på hudens overflade: sved, talg, døde celler, forurening, makeup, støv. For at fastholde gløden i ansigtet skal huden desuden gerne renses både morgen og aften. Rens om morgenen bidrager til at fjerne det overskydende talg, som produceres om natten. Rens om aftenen bidrager til at fjerne makeup og andre urenheder, som huden suger til sig i løbet af dagen. Når huden er ren, kan den drage fuld fordel af den efterfølgende pleje. BIOLOGY Micellar Water anvendes i ansigtet, inklusiv øjenomgivelserne.

PRODUKTFORDELE:
  • Der er to kerneingredienser i BIOLOGY Micellar Water, som vil hjælpe din hud med at bevare sin glød. Den første er den økologiske certificerede Rhealba® Havre plantesaft. Dens rolle er at opretholde hudens naturlige produktion af hyaluronsyre samt at bevare hudens essentielle mineraler, calcium og magnesium. På den måde holdes huden både gennemfugtet og i balance. Den anden ingrediens er mælkebøtteekstrakt, som danner et skjold mod forureningspartikler og gør, at huden kan bevare sin glød.

  • Hvis du ønsker et vegansk produkt, så er A-DERMA BIOLOGY Micellar Water produktet for dig, da det er formuleret uden ingredienser, som oprinder fra dyr.

  • Indeholder ikke parfume

  • Testet på allergisk hud for at sikre dig højest mulig tolerance.

INGREDIENSLISTE:

WATER (AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*. AVENA SATIVA (OAT) FLOWER/LEAF/STEM JUICE (AVENA SATIVA FLOWER/LEAF/STEM JUICE)*. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. ETHYL LAUROYL ARGINATE HCL. POLYGLYCERYL-4 CAPRATE. POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE. TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) RHIZOME/ROOT EXTRACT (TARAXACUM OFFICINALE RHIZOME/ROOT EXTRACT)