NATURLIGHED

BASERET PÅ RHEALBA® HAVRE 

RHEALBA® HAVRE

En unik, naturlig, plantebaseret aktiv ingrediens, Rhealba® Havre. Udvalgt blandt mere end 26.000 havresorter i verden for sine særligt gavnlige egenskaber på sart hud.

 

Det er klinisk bevist, at Rhealba® Havrens aktive molekyler virker balanceskabende, beroligende og reparerende på huden. 

1.jpg

FAKTA OM RHEALBA® HAVREN

Havre-diagram.png

20 år forskning

Resultat af mere end 20 års forskning. Det hele startede i 1970’erne, dengang farmaceuten Mr. Pierre Fabre begyndte på sin forskning i havre. Han opdagede en unik hvid havresort, der findes lokalt i Sydvestfrankrig, Rhealba®, som har en ekstraordinær gavnlig virkning på sart hud, og som er essensen af A-Derma mærket, som vi kender det i dag.

27 kontrolpunkter

Rhealba® Havrekim ekstrakt bliver kontrolleret i A-Derma laboratorierne på 27 forskellige punkter for at kunne garantere den højeste kvalitet og sikkerhed.

 

1 ud af 26.000

Rhealba® Havren er en unik og eksklusiv havresort udvalgt blandt mere end 26.000 kendte havresorter.

3 egenskaber

Rhealba® Havre har gavnlig effekt på den sarte hud:

  • Den skaber balance

  • Den beroliger sart hud

  • Den genopbygger hudbarrieren

Høst efter 12 uger 

Rhealba® Havre høstes efter 12 uger, når den er nået til havrekim stadiet. De spæde skud indeholder maksimal koncentration af aktive molekyler, som er gavnlige for sart hud. Samtidig indeholder havrekimen på dette tidspunkt ikke nogen af de sporbare proteiner, som kan være allergifremkaldende på meget sart og allergisk hud.

100% naturlig

Rhealba® Havre er en 100% naturlig ingrediens, der bliver dyrket efter korte cyklusser takket være en kvalitetskæde udviklet af Pierre Fabre, som fokuserer på alle processer fra planteforskning til det færdige produkt - Botanical Expertise. Når kimplanter er 12 uger gamle, måler vores landmænd koncentrationen af de aktive stoffer i planterne med et spektrofotometer, og derefter har de kun 3 dage til at høste 15 ton frisk havre per hektar. For at bevare de dyrebare aktivstoffer ankommer de høstede planter til produktionsstedet i Gaillac inden for en time.

Økologisk dyrkning

Rhealba® Havre dyrkes kun i Sydvestfrankrig efter økologiske og bæredygtige produktionsstandarder. Det giver garanti for den højeste kvalitet af Rhealba® Havren, som bliver brugt i A-Derma produkterne. Vi fokuserer på reduceret vandforbrug og miljøvenlig kvalitetskontrol. 99% af produktionsaffaldet genanvendes, 100% af planteresterne omdannes til kompost og 100% af pap og papiremballager, der bruges til A-Derma produkterne, kommer fra bæredygtigt skovbrug.