HVORDAN VORES LABORATORIER BLEV TIL

VORES HISTORIE

En historie der starter og fortsætter i

 Sydvest-Frankrig

tav champs avoine key visual g1602478_30
A-DERMA-carte-simple.png

EN KULTUR MED FOKUS PÅ SART HUD

BEGYNDELSEN

Det hele startede i 1970'erne, da Pierre Fabre, en farmaceut fra Castres med en stor passion for botanik, besluttede sig for at dyrke havren - en overset plante, som i mere en tre tusind år blev brugt til medicinske formål. Det markerede begyndelse på en omfattende forskning, der fortsætter den dag i dag i Sydvestfrankrig.

1982

Det første havrebaserede produkt lanceres - A-DERMAs dermatologiske vaskebar. A'et står for Avoine, det franske ord for ´havre´, og Derma som henvisning til Dermatologi. Den plantebaserede dermokosmetik var født. Som forskningen skred frem skilte en bestemt havresort sig særligt ud, nemlig den hvide Rhealba® Havre, som var blandt dem med højest koncentration af beroligende molekyler. Dermatologisk havre er nu blevet en reference.

1992

To SOS-produkter lanceres fra produktfamilier, som hurtigt bliver til klassikere: Epitheliale og Dermalibour. I 1994 udkommer Exomega - et hudplejeprodukt særligt udviklet til hud med tendens til atopi.

2009

Der tages endnu et fremspring, med opdagelsen af Rhealba® Havrekim – de helt  spæde skud fra Rhealba® Havren, med endnu højere koncentration af aktivstoffer, som skaber balance, beroliger og genopbygger den sarte huds barriere.

2012

Produktkonservering lå bag den innovation, der førte til udviklingen af Sterile Cosmetics® og den sterile Exomega DEFI. I processen fjernes alle konserveringsmidler og kontamineringsrisici for at tilbyde den bedste pleje til selv den sarteste hud.

2015

Lancering af Epitheliale A.H DUO, det første ultra-reparerende hudplejeprodukt til genopbyggelse af hudens overflade og barriere.